Inloggen

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met mijn privacy?
Jouw gegevens worden behandeld volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Jouw e-mailadres gebruiken wij uitsluitend om je uit te nodigen voor een onderzoek. Jouw gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die je geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem. Zie voor meer informatie ook ons Privacy Statement.

Kan iedereen lid worden van Panel?
Nee, als je werkt in horeca of catering en je deelnemer bent aan de pensioenregeling van Pensioenfonds Horeca & Catering kun je lid worden van het panel.

Ik heb me aangemeld. Hoe gaat het nu verder?
Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met een link naar de pagina. Hier kan je inloggen met jouw e-mailadres en het wachtwoord dat je zojuist zelf hebt opgegeven. Op jouw profielpagina kun je eventueel jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Met behulp van deze gegevens kunnen wij je gericht benaderen.

Ik heb me ingeschreven voor het Panel, maar ik ontvang (bijna) geen uitnodigingen voor onderzoek(en). Hoe kan dat?
Mogelijke oorzaken hiervoor zijn:

  • Je hebt je gegevens tijdens het inschrijven niet volledig ingevuld. Op jouw profielpagina kun je enkele aanvullende gegevens over jezelf invullen, zoals je leeftijd. Als je deze gegevens volledig invult, heb je een grotere kans om uitgenodigd te worden voor onderzoeken. Voor de meeste onderzoeken wordt namelijk een selectie gemaakt van panelleden die aan bepaalde kenmerken voldoen.
  • Niet iedereen wordt voor ieder onderzoek uitgenodigd. Voor sommige onderzoeken moeten de deelnemers voldoen aan een bepaald profiel (bijvoorbeeld bepaalde regio of leeftijd).
  • Wanneer je nog nooit een uitnodiging voor deelname hebt ontvangen, vragen we je het e-mailadres dat je bij jouw inschrijving hebt opgegeven te controleren. Misschien is er tijdens het inschrijven per ongeluk een typefout gemaakt. Of misschien heb je inmiddels een ander e-mailadres. Je kunt jouw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op jouw profielpagina.
  • Wellicht worden e-mails tegen gehouden door een spamfilter. Uitnodigingen voor onderzoeken worden altijd gestuurd vanuit een e-mailadres vanaf het domein @phenc.nl. Zorg ervoor dat dit e-mailadres niet als afzender van ongewenste mail beschouwd wordt en zorg ervoor dat dit e-mailadres als toegestane afzender op de lijst van gewenste mail opgenomen wordt.

Heb ik speciale software nodig om mee te doen?
Nee, je hebt geen speciale software nodig. Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres zodat we je per mail kunnen uitnodigen voor de onderzoeken.

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?
Je krijgt per e-mail een uitnodiging tot deelname aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar een inlogpagina waarmee je automatisch wordt toegelaten tot het onderzoek.

Moet ik een onderzoek meteen invullen?
Nee, je kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat je het beste schikt. Let wel op de periode dat het onderzoek ingevuld kan worden, dit varieert per onderzoek van enkele dagen tot enkele weken.

Hoe lang duurt het invullen van een (online) vragenlijst?
De duur varieert, maar meestal kost het invullen ongeveer tien minuten. Je wordt geïnformeerd over de duur in de uitnodigingsmail.

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?
Nee. Je kunt altijd zelf bepalen of je aan een onderzoek wilt meedoen of niet.

De vragenlijst werkt niet, wat moet ik doen?
Mocht de link naar de vragenlijst niet werken: kopieer de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van je internet browser. Indien je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Via de inlogpagina kun je jouw wachtwoord veranderen. Als je op 'Wachtwoord vergeten' klikt en je e-mailadres invult, krijg je binnen enkele minuten een activatieklink toegestuurd.

Ik heb een nieuw e-mailadres, wat moet ik doen?
Je kunt jouw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op jouw eigen profielpagina.

Ik wil me uitschrijven voor het panel, wat moet ik doen?
Je kunt je hier uitschrijven. Na uitschrijving benaderen wij je niet meer voor onderzoeken.

Ik heb een andere vraag, wat moet ik doen?
Je kunt jouw vraag stellen op onze contactpagina. Binnen twee werkdagen ontvang je een antwoord.