PensioenCafe.nl open

terug

Van onze verslaggever ter plaatse

Pensioenfonds Horeca & Catering zette vandaag zelf de grote stap naar een eigen café. PensioenCafe.nl is een virtueel café, maar dat maakt het niet minder gezellig. Want zoals Pensioenfonds Horeca & Catering aangeeft: “In het nieuwe café is altijd wat te doen rond jou en je pensioen."

De meeste Nederlanders mogen pensioen saai vinden, maar dat wil niet zeggen dat pensioeninformatie saai hoeft te zijn. Integendeel zelfs. Pensioencafe.nl is uit het leven gegrepen. Een vrijgezellenfeest, een jonge weduwe, een mysterieuze waarzegster en nog veel meer gasten lopen er rond. Ze hebben allemaal wel iets te vertellen. Maar wat hebben ze met pensioen te maken?

Pensioenfonds Horeca & Catering weet: “Pensioen staat bij de meeste mensen in de horeca en catering niet boven aan het lijstje. Maar soms moet je er wel echt bij stilstaan. Bijvoorbeeld als je gaat trouwen, kinderen krijgt of gaat scheiden. Al die verhalen leven in het café. Loop een rondje en ontdek wat het allemaal voor jouw pensioen betekent.” En vaak zal het niet bij één rondje blijven. Wie vaker komt zal steeds nieuwe dingen ontdekken, net als in een echt café. Het adres: pensioencafe.nl. Voor de deur gratis parkeren.

 

Maak nog een rondje