Wie of wat is eigenlijk... PENSIOENFONDS HORECA & CATERING?

terug

Wij van Pensioenfonds Horeca & Catering zorgen voor jouw pensioen en dat van circa 1,2 miljoen (oud-)collega’s uit de horeca en catering. Ongeveer 36.000 horeca- en cateringbedrijven zijn bij ons aangesloten. In totaal werken er bij Pensioenfonds Horeca & Catering ongeveer 140 mensen aan jouw pensioen.

Pensioenfonds van en voor de horeca en catering
Pensioenfonds Horeca & Catering is in 1963 opgericht door de werkgevers- en werknemersorganisaties in de horeca en catering. Het pensioenfonds is er voor alle werknemers in deze bedrijfstakken. Daarom wordt het ook wel een bedrijfstakpensioenfonds genoemd. 

Taak
Wij doen er alles aan om het pensioengeld goed te beheren en beleggen, zodat jij later een pensioen krijgt. In ons online jaarverslag lees je wat wij het afgelopen jaar deden voor jouw pensioen.

Onze keuken
Neem een kijkje in de keuken van PensioenCafe.nl. Daar vertellen een paar van onze collega’s wat zij doen aan jouw pensioen.

Het bestuur
Pensioenfonds Horeca & Catering wordt bestuurd door een bestuur. Het bestuur wordt bij haar taken ondersteund door meerdere mensen.

Maak nog een rondje